Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Biały Lion
Kroki postępowania





jajko |
6 szt
|
cukier |
1 szkl
|
mąka pszenna |
1.5 szkl
|
mąka ziemniaczana |
2 łyżki
|
biała czekolada |
50 g
|
żółtko jajek |
4 szt
|
mleko 3,2% |
4 szkl
|
mąka pszenna |
6 łyżek
|
mąka ziemniaczana |
4 łyżki
|
cukier |
6 łyżek
|
sok z cytryny |
3 łyżki
|
masło |
300 g
|
woda |
1/2 szkl
|
sok z cytryny |
2 łyżki
|
ryż preparowany |
100 g
|
masa krówkowa |
510 g
|
orzeszki ziemne |
200 g
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: