Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka owsiano-ryżowe
Kroki postępowania
Po wyjęciu ciasteczka są miękkie po ostudzeniu chrupiące.
Polecam bardzo smaczne ciasteczka.
kleik ryżowy | 1,5 szklanki |
płatki owsiane | 1,5 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
wiórki kokosowe | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
mleko kokosowe | 3 łyżki |
mleko granulowane | 1/2 szklanki (odtłuszczone) |
olej kokosowy | 3 łyżki |
margaryna | 70 g |
Soda oczyszczona Prymat | 3/4 łyżeczki |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: