Ciasteczka francskie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

  • marmolada truskawkowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Można robic różne kształty .Wycinamy trójkąty smarujemy marmolada i zwijamy w rogaliki,albo smarujemy pasek zwijamy jak naleśnika w rulonik i kroimy w plasterki.Pieczemy 10 min w piekarniku w 210 stopniach

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknbozka 13.02.2012 10:42
mniam
IlonaAlbertos 19.02.2011 17:47
Uwielbiam takie :)
Ewelina47 07.02.2011 07:33
są przepyszne
amorzenek 21.12.2010 08:37
smACZNE

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat