Przepis i sposób przygotowania na: Chłodnik z fasolką szparagową i ogórkiem
Wlać kefir, dodać posiekany koperek oraz ogórki pokrojone w drobną kostkę. Przyprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem. Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Smacznego :)
fasolka szparagowa | 150 gram |
marchew młoda | 2 szt |
pietruszka | 1 szt (młoda) |
ogórek gruntowy | 4 szt |
kefir | 500 ml |
koperek świeży | 1 pęczek |
oliwa | 1-2 łyżka |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | |
pieprz | |
woda | 300 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: