Chipsy z selera

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler korzeniowy

    1
  • olej do smażenia

    500
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ładnie obrac seler i pokroic najlepiej na krajalnicy na cieniuteńkie plasterki .
Wrzucamy na mocno rozgrazany olej i smażymy do zmiany koloru na ładny złocisty ,wyciągamy na serwetki papierowe
po ostygnieciu mamy pyszne chrupiace i smaczne chipsy

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (37)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rakow2 04.12.2011 13:53
bardzo smaczne polecam
Jolanta40 15.07.2011 07:59
ciekawe
eli82 27.04.2011 15:40
pomysłowe
Krzysztof42 09.02.2011 16:33
najlepsze są ziemniaczane a nie takie wynalazki
FAFIK 08.02.2011 07:29
Coś nowego! Takich chipsów nie jadłem!
jolaxa 01.02.2011 18:50
pycha
Wojtek8 23.12.2010 09:57
fajne
Tika4444 21.12.2010 10:59
fajny przepis
IlonaAlbertos 29.11.2010 17:01
szybkie i smaczne.
ewelinapac 21.11.2010 15:29
muszę wyprubować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat