Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
panierowane filety z kurczaka
4 sztuka -
boczek
8 plaster -
pomidor
4 plastry -
ser cheddar
4 plaster -
sos czosnkowo cytrynowy
4 łyżka -
ciabatta
4 sztuka -
ogórek
1 sztuka -
cebula czerwona
1 sztuka -
ketchup
4 łyżka -
kapusta pekińska
1 mała główka
Sposób przygotowania
Boczek podsmażamy na suchej patelni.
Na bułkach układamy posiekaną kapustę pekińską, plasterki ogórka i cebuli.
Na to układamy kurczaka i ser a na górę boczek.
Polewamy sosem i ketchupem.
Podajemy z frytkami.
Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się