Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebula faszerowana pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 5 szt
pieczarki 0,5 kg
olej 3 łyżki
sól
ser żółty 15 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Cebula faszerowana pieczarkami

Cebulę obrać, ściąć wierzch i wydrążyć środek. Miąższ posiekać, pieczarki pokroić w kostkę i razem z cebulą podsmażyć na oleju. Doprawić solą i pieprzem. Cebulę napełnić farszem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Zapiekać ok. 20-30 min. Ok. 10 min. przed końcem zapiekania posypać startym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 29.09.2013 07:49
muszą być pyszne
kuklik 10.04.2013 15:34
wspaniały pomysł na świetną przekąskę
MagdaXXX 27.03.2013 19:15
ciekawy pomysł
olkaaa 13.02.2013 09:18
super przepis
barbara11561 16.07.2012 17:04
świetny pomysł:)
Grazyna0211 16.03.2012 10:18
fajny pomysł
mala2021 10.12.2011 21:36
ciekawe
Magdalena1110 27.11.2011 15:32
może być dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak