Casto krówka

Casto krówka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto krówka

    1 paczka
  • galaretka niebieska

    1
  • galaretka brzoskwiniowa

    1
  • biała czekolada

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Casto krówka

Zrobić ciasto wedłóg przepisu.Galaretki zrobić z połową wody, ostudzić, posiekać i dodać do kremu. Przekroić ciasto na pół nasączyć kawą inką, dać krem i przykryć ciastem. Zrobić polewę i pokropić rozpuszczoną białą czekoladą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Justyna Jussstiii 18.12.2011 09:34
super
Ela15 09.12.2011 12:08
smaczne
Marzena34 27.11.2011 17:37
koniecznie muszę wyprobowac,wygląda super
mikrusiak 24.11.2011 21:51
hm... ciekawe...:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat