Camembert smażony podany z brzoskwinią

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • camembert

    2
  • jajko

    1
  • sól do smaku

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • brzoskwinie w puszce

    4 kawałki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser camembert rozcinamy po połowie, aby był cieńszy. Następnie maczamy w rozbitym z solą jajku. Panierujemy w bułce tartej. Wkładamy na rozgrzany olej na patelni i smażymy na złoty kolor. Na wierzch sera kładziemy po kawałku brzoskwini. Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 24.04.2013 22:56
dobre to jest
angelika14 05.01.2012 18:12
chętnie bym zjadła
MAR3STA 09.12.2011 19:37
smacznie się prezentuje
Jolanta_P-S 08.12.2011 14:22
bardzo apetycznie
Mariusz10 30.11.2011 19:19
znakomity!
Kopiko1983 30.11.2011 08:16
Świetny pomysł!
aginaa 29.11.2011 18:27
fajne
anna186 29.11.2011 18:24
pyszne
BernadettaP 28.11.2011 08:32
pyszny :)
sylwia / sytofala 27.11.2011 20:32
pycha :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat