Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

camebmert w panierce

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej do smażenia
camembert 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: camebmert w panierce

ser w kilku miejscach delikatnie nakłuwamy widelcem.
Wkładamy go na gdozine do roztrzepanego jajka
od czasu do czasu przewracamy na drugą strone.
Ser obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju na złoty kolor
Smażenie ma trwać krótko aby ser nie wypłynął na patelni.


Można podać z żurawiną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagmara020 14.01.2013 20:23
muszę spróbować:)
mitek111 13.01.2013 22:00
lubię camembert, zwłaszcza w takiej chrupiącej panierce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak