Buraczki pomarańczowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraczki

  • sól

  • masło

  • ocet winny

  • dżem pomarańczowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Buraczki ugotować, obrać pokroić na paseczki. Na patelni rozgrzać masło, dodać dżem i ocet. Podgrzewając przygotować z tych składników sos , dodać pokrojone buraczki , lekko osolić i wymieszać .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
annagebalska 07.04.2011 09:18
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat