Buraczki na zimno z jablkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Średnie buraczki

    3
  • jabłko

    1
  • sól i cukier

    Do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Buraczki gotujemy aż beda miękkie. Po ostygnięciu trzemy na duzych łezkach. oraz jabłko. Wszystko razem dobrze wymieszac . Doprawić sola i cukrem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 07.01.2011 12:00
bardzo lubię buraczki a do tego są zdrowe
Dorota71 28.09.2010 12:51
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat