Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bułeczki zapiekane z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki pełnoziarniste 3 sztuki
pieczarki - kapelusze 3 sztuki
szpinak 1 mała garść
wędzony boczek 3 cienkie plasterki
jajko 2 sztuki
parmezan starty 50 gram

Przepis i sposób przygotowania na: bułeczki zapiekane z serem

Odcinamy górę z bułek, wydrążamy środek. Wkładamy plasterki boczku, posiekane pieczarki oraz porwane listki szpinaku, zalewamy rozbełtanym jajkiem oraz posypujemy parmezanem startym. Pieczemy w temperaturze 180 stopni 10-15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 10.01.2017 16:30
Fajne chrupiące ;))
Renata9 09.01.2017 21:08
Bardzo lubię takie smaczne kolacje na ciepło :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak