Składniki:
mąka wrocławska | 500 gram |
drożdże | 4 dkg |
mleko | 3/4 szklanki |
jaja | 1 sztuka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | 1/3 szklanka |
masło | 50 gram |
rabarbar | 1/2 kg |
cukier | 4 łyzki |
lukier | |
cukier pude | 1 szklanka |
cytryna | 1 sztuka |
żurawina |
mąka wrocławska | 500 gram |
drożdże | 4 dkg |
mleko | 3/4 szklanki |
jaja | 1 sztuka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | 1/3 szklanka |
masło | 50 gram |
rabarbar | 1/2 kg |
cukier | 4 łyzki |
lukier | |
cukier pude | 1 szklanka |
cytryna | 1 sztuka |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: