Składniki:
2 budynie śmietankowe bez cukr | 2 szt |
mleko | 1 litr |
masło ekstra | 2 łyżki |
cukier | 1/2 szkl |
cukier waniliowy | 1 duży |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
herbatniki | 2 duże op |
powidła śliwkowe | 10 dag |
gruszki | 1 w syropie: |
2 budynie śmietankowe bez cukr | 2 szt |
mleko | 1 litr |
masło ekstra | 2 łyżki |
cukier | 1/2 szkl |
cukier waniliowy | 1 duży |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
herbatniki | 2 duże op |
powidła śliwkowe | 10 dag |
gruszki | 1 w syropie: |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: