Budyń z galaretką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ananas

    1 puszka
  • ajerkoniak

    do smaku
  • galaretki pomarańczowe

    2 opakownia
  • mleko

    1 litr
  • budyń śmietankowy

    2 bez cukru
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Budyń ugotować na mleku i rozlać do salaterek. Gdy przestygną na wierzch położyć plasterek ananasa. Polać ajerkoniakiem i zalać tężejącą galaretką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknkirke 21.10.2011 17:51
super
Juleczka20 22.07.2011 09:50
super
Krzysztof42 04.11.2010 15:25
ale słodko
zoha1234567890 15.07.2010 14:23
pycha...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat