Budyń czekoladowy z bitą śmietaną i truskawkami

Budyń czekoladowy z bitą śmietaną i truskawkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • budyń czekoladowy

    200 ml
  • truskawki

    2 szt
  • bita śmietana

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Budyń czekoladowy z bitą śmietaną i truskawkami

Bitą śmietanę wy-szprycować do szklanki jako 1/5 szklanki. Dodać gotowy budyń i włożyć truskawki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

KasiaK90 16.06.2011 09:53
świetne
dorotka0000025 23.05.2011 14:45
pyszne
Juleczka20 11.04.2011 09:57
mmm..pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat