Brzoskwinie nadziewane musem z tuńczka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    2 łyżki
  • cebula

    1 mała
  • brzoskwinie w puszce

    1 puszka
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brzoskwinie odcedzic, tunczyka pieprz sól i pokrojoną cebulę zmieszac dodac śmietane i nafaszerowac brzoskwinie.
smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pani Domu 21.08.2016 20:02
ciekawy pomysł
radosna29 02.03.2011 22:09
interesujacy przepis
eli82 08.02.2011 10:02
super
marenka 29.10.2010 09:15
Nie jadłam ale myślę że warto zrobić
Anita21 12.10.2010 10:21
już gdzieś takie jadłam..
Jolanta40 11.10.2010 10:35
pysznie wyglądają

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat