Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brownie z kaszy jaglanej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza jaglana 200 g
cukier 3/4 szk
kakao 1/2 szk
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
jajko 3 szt
olej 1/4 szk
mleko 120 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Brownie z kaszy jaglanej

Kaszę jaglaną ugotować do miękkości i ostudzić. Dodać cukier, kakao i proszek do pieczenia, wymieszać. Następnie dodać jajka, olej i mleko. Wszystko dokładnie wymieszać i rozdrobnić blenderem.
Masę przelać do wyłożonej papierem do pieczenia blaszki.
Piec 40 minut w temperaturze 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eewelina 03.05.2016 17:39
niezły sposób na to żeby domownicy zjedli kaszę jaglaną nawet o tym nie wiedząc
wwwiolka 27.04.2016 21:46
Bardzo fajny przepis.
Renataj 27.04.2016 20:44
Apetyczny przepis:) Prezentuje się jak kaszanka ale smakuje z pewnością inaczej:)
jasiek 27.04.2016 16:41
ciekawa taka wersja
Justi2401 27.04.2016 16:16
Wygląda wspaniale i w dodatku zdrowsza wersja. Super!
Ania321 27.04.2016 16:12
Z przyjemnością zjadłabym kawałek :)
Maridka19 27.04.2016 15:26
Pyszne ciasto :)
Janina 27.04.2016 14:57
Fajny przepis;))
Agnieszka-87-25 27.04.2016 14:40
całkiem pyszne
Benita 27.04.2016 14:32
interesująca propozycja
wyattearp 27.04.2016 14:28
smacznie wygląda
Futka 27.04.2016 14:28
Pycha! Moje ulubione ciasto z mojej ububionej kaszy :) Bajecznie smaczne połączenie :)
AZgotuj 27.04.2016 14:03
Fantastyczne, takie waśnie chcę :)
pestka 27.04.2016 14:00
świetny deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak