Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bounty

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przepis na 15 sztuk

mleko kokosowe 285 gram twardej części
erytrytol 20 gram
wiórki kokosowe 77 gram
migdały 15 sztuk

polewa

olej kokosowy 50 gram
kakao 15 gram
erytrytol 5 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Bounty

Mleczko koko wymieszać mikserem z erytrytolem. Dodać wiórki. Wymieszać łyżka. Ulepić kulki. Wcisnąć migdał. Wyłożyć na blaszkę.
Do lodówki na 10 min.
Polewa: rozpuścić olej koko z erytrytolem i kakao. Ostudzić w lodówce 5 min. I potem 3 min do zamrażalki.
Wyjąć kulki i polewę. Polać kulki. Wstawić do lodówki i tam przechowywać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anka1988 06.02.2017 09:14
moje ulubione bounty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak