Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bób na maśle z koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bób
masło
czosnek
sól
koperek
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Bób na maśle z koperkiem

Bób wrzuć na osolony wrzątek. Ugotuj, ale tak aby był lekko twardy. Obierz ze skórki. Na patelni rozgrzej masło, dodaj posiekane 2-3 ząbki czosnku. Potem dorzuć obrany bób. Kiedy już się poddusi, wrzuć posiekany koper,dopraw solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olla85 21.01.2014 10:11
Uwielbiam bób. Ale w takiej formie jeszcze nie jadłam :) Na pewno smaczny.
Małgorzata9 20.01.2014 21:44
oj bym sobie zjadła
Joannasz3190 20.01.2014 21:02
Lubię bób :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak