Błyskawiczna sałatka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    1 słoik
  • jaja

    8 szt
  • szczypiorek

  • majonez

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę odcedzić, jaja ugotowane na twardo posiekać. Szczypiorek umyć i również drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć, doprawić do smaku i wymieszać z majonezem,

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat