Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok czekoladowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna kostka 1 Kostka
cukier 1 Szklanka
mleko w proszku 2,5 Szklanki
kakao 3 Łyżki
woda 1/3 Szklanki
herbatniki 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Blok czekoladowy

Cukier z wodą i margaryną rozpuścić na ogniu.
Następnie dodać kakao. Po wystudzeniu dodać mleko w proszku oraz pokruszone herbatniki.
Masę wyłożyć do formy uprzednio wyłożonej folią aluminiową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak