Bitki w sosie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wieprzowina

    0,5 kg
  • Sos pieczeniowy ciemny

    1 opakowanie
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól

  • pieprz

  • Liść laurowy suszony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry, rozbić tłuczkiem zrumienic na oleju, włożyć do rondelka, podlać woda i dusić z przyprawami. Dodać sos z torebki i zagotować, przyprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Fiffi 20.03.2013 23:50
pyszne, takie jak moja babcia robiła
Aneta41 13.11.2012 17:14
bardzo lubie
Iwusia 19.06.2012 23:05
smaczny obiadzik
m1monika 04.03.2012 18:39
zjadłabym z przyjemnością :-)
Iwona51 24.11.2011 09:48
smaczne
Barbara/zuza22_85 07.04.2011 23:30
ja też
Margo1 28.12.2010 07:47
też lubię
marzencia2007 26.09.2010 18:25
zgadzam sie z kluskami sa super!
Monika193 17.09.2010 20:43
i do tego kluseczki, pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat