Przepis i sposób przygotowania na: Bitki schabowe w sosie koperkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bitki schabowe w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-koperkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Bitki schabowe w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-koperkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Bitki schabowe w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-koperkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Bitki schabowe w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-koperkowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Bitki schabowe w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-koperkowym0-2.jpg)
schab bez kości | 1/2 kg |
koperek | 1 pęczek |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
mąka | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: