Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt makowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 3/4 szkl
cukier 1/2 szkl
jajko 2
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
mak 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt makowy

Białka ubić z cukrem.Dodać żółtka.Mąkę i proszek przesiać i delikatnie zamieszać z masą jajecznaoraz z umytym i odsączonym makiem Piec ok 35min.W 170st
Biszkopt nadaje się do tortów

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriko 04.03.2013 18:12
super biszkopcik
Krzysztof15 15.09.2012 12:44
mniam
Luki 30.12.2011 08:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak