Przepis i sposób przygotowania na: Biodrówka na pomidorowo
Kroki postępowania
Czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać do niego przyprawę do mięs, zioła, mieloną paprykę, sól, koncentrat pomidorowy i 3 łyżki oleju.
biodrówka | 80 dkg |
czosnek | 4 ząbki |
przyprawy | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 2/3 łyżeczki |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżeczki |
olej | 3 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: