Przepis i sposób przygotowania na: bigos grzybowy z kwaszoną kapustą
Pod koniec gotowania dodać posiekaną cebulę usmażoną na oleju i podsmażone świeże grzyby pokrojone w plasterki.
Gotowy bigos doprawić pieprzem, solą i czosnkiem.
kapusta kiszona | 1,3 kilo |
grzyby suszone | 1/4 litra |
grzyby świeże | mrożone 1/2 kilo |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Owoc jałowca cały Prymat | mielony |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
sól do smaku | |
cebula biała | |
czosnek | |
Kminek mielony Prymat | |
olej roślinny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: