BIAŁE SZPARAGI Z KOPERKIEM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi białe

    500 g
  • koperek

  • Sól ziołowa- MŁYNEK

  • olej lniany

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi umyć obrać, smażyć na rozgrzanym oleju ok 10 minut. Koperek poszatkować dodać do szparagów. Przyprawić solą morską do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia56 21.06.2016 08:52
z koperkiem jeszcze nie jadłam;)
w mojej kuchni 20.06.2016 16:10
pyszne lekkie danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat