Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała kiełbasa smażona w cebuli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa 2 szt, (biała)
cebula 1 szt. większa
miód 1 łyżeczka
musztarda 2 łyżeczki
oliwa 3 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku,

Przepis i sposób przygotowania na: Biała kiełbasa smażona w cebuli

Cebule obieramy, kroimy w półksiężyce, smażymy na rozgrzanym oleju do zeszklenia. Dodajemy soli i pieprzu do smaku.

Białą surową kiełbasę lekko obgotowujemy w gorącej wodzie, następnie wyjmujemy osuszamy i wkładamy na podsmażoną cebulkę.

Musztardę mieszamy z miodem i smarujemy kiełbasę po wierzchu, smażymy do zrumienienia i zapieczenia, obracając co jakiś czas.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.04.2017 00:19
Zawsze dobra.
Bernadeta1 18.04.2017 14:54
smaczne jedzonko
Wiesława1 18.04.2017 11:40
Pyszna propozycja
gosia56 18.04.2017 08:54
moja ulubiona ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak