\"befsztyki\" pszenne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    1 szt.
  • pieczarki

    30 gram
  • miód

    1/2 łyżeczki
  • sól

  • olej do smażenia

  • kasza manna

    150 gram
  • natka pietruszki

    1/2 pęczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę i pieczarki bardzo drobno posiekać. dodać sól, pieprz, natkę pietruszki i miód. Wyrabiać masę, stopniowo dodając grysik. Uformować befsztyki i usmażyć na oleju, tak by miały chrupiącą skórkę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Grażyna13 26.06.2012 14:35
POmysłowe :)
jolita 09.04.2011 08:05
fAJNY

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat