Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Befsztyk z polędwicy

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 600 g
oliwa 0,5 szkl
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Befsztyk z polędwicy

Oliwę wymieszać z ziołami.Natrze c mięso i odstawić na dobę.Potem pokroić mięso na 2 cm plastry lekko nagnieść ręką,posypać solą i pieprzem.Piec na rozgrzanym grillu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak