befsztyk po węgiersku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwica wołowa

    40 dag
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso wyżyłować, umyć, wykrajać porcje, zbić tłuczkiem, uformować okrągłe befsztyki. Patelnie rozgrzać na silnym ogniu, wrzucić mięso, obrumienić po obu stronach, osolić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pawelek180844 28.05.2012 14:29
fajne
aleksa123 01.01.2012 15:46
trochę mało \"po węgiersku\" ale pewnie smaczny
teresa18 13.04.2011 17:19
po węgiersku myślałam że to trochę inne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat