befsztyk po węgiersku

befsztyk po węgiersku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwica wołowa

    40 dag
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso wyżyłować, umyć, wykrajać porcje, zbić tłuczkiem, uformować okrągłe befsztyki. Patelnie rozgrzać na silnym ogniu, wrzucić mięso, obrumienić po obu stronach, osolić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pawelek180844

28.05.2012 14:29
fajne

aleksa123

01.01.2012 15:46
trochę mało \"po węgiersku\" ale pewnie smaczny

teresa18

13.04.2011 17:19
po węgiersku myślałam że to trochę inne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat