befsztyk po węgiersku

befsztyk po węgiersku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwica wołowa

    40 dag
  • sól

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania befsztyk po węgiersku

Mięso wyżyłować, umyć, wykrajać porcje, zbić tłuczkiem, uformować okrągłe befsztyki. Patelnie rozgrzać na silnym ogniu, wrzucić mięso, obrumienić po obu stronach, osolić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

pawelek180844 28.05.2012 14:29
fajne
aleksa123 01.01.2012 15:46
trochę mało \"po węgiersku\" ale pewnie smaczny
teresa18 13.04.2011 17:19
po węgiersku myślałam że to trochę inne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat