Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

befsztyk po węgiersku

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa
40 dag
sól
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: befsztyk po węgiersku

Mięso wyżyłować, umyć, wykrajać porcje, zbić tłuczkiem, uformować okrągłe befsztyki. Patelnie rozgrzać na silnym ogniu, wrzucić mięso, obrumienić po obu stronach, osolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawelek180844 28.05.2012 14:29
fajne
aleksa123 01.01.2012 15:46
trochę mało \"po węgiersku\" ale pewnie smaczny
teresa18 13.04.2011 17:19
po węgiersku myślałam że to trochę inne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak