Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz czerwony z grzybami suszonymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Opakowanie barszczu czerwonego 1 sztuka
suszone śliwki kalifornijskie 6 sztuk
sól
pieprz
http%A%F%Fwwwonetpl%A
grzyby suszone 20 dag
jabłko 2 zielone

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony z grzybami suszonymi

Grzyby i śliwki namocz oddzielnie, możesz je zostawić na noc. Jabłko pokrój w cząstki i dodaj do śliwek. Grzyby i owoce ugotuj, wodę z gotowania zachowaj, a grzyby pokrój w paski. Zawartość opakowania barszczu rozmieszaj w 750 ml wody - wykorzystaj wodę, która została z gotowania owoców i grzybów. Do barszczu dodaj grzyby i owoce, a całość dopraw solą i pieprzem. http%3A%2F%2Fwww.onet.pl%0A

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak