Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz biały z kiełbasą i jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 1sz
kiełbasa 30 dag
sól i pieprz
pietruszka zielona
Barszcz biały 250 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz biały z kiełbasą i jajkiem

Kiełbasę ugotować w 1 litrze wody. Wlać barszcz, wrzucić majeranek, gotować 5 minut. Zagęścić mąką rozpuszczoną w pół szklanki wody. Doprawić pieprzem i solą, wlać śmietanę. Przed podaniem wrzucić do talerza ugotowane jajko i posypać pietruszką. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malinka18 05.09.2012 21:34
pysznie się zapowiada...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak