Przepis i sposób przygotowania na: Bananowo kokosowe naleśniki
Kroki postępowania
Do wysokiego pojemnika przesypuję mąkę, dodaję pokrojonego banana, sól, wodę gazowaną i kokosową.
mąka pszenna |
1 szklanka
|
banan |
1 sztuka
|
woda gazowana |
1/4 szklanki
|
sól |
1 do smaku
|
mleko kokosowe |
3/4 szklanki
|
mleko kokosowe |
1 puszka
|
cytryna |
1/2 sztuki
|
banan |
3 sztuki
|
miód prawdziwy |
1 łyżka
|
olej do smażenia |
1 do smaku
|
czekolada gorzka |
1/3 tabliczki
|
orzechy włoskie |
1 do posypania
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: