banan z migdałami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • banan

    1 szt
  • migdały

    1 garść
  • sok z cytryny

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Banana zetrzeć na plastikowej tarce lub przetrzeć przez sitko. Migdały zamoczyć w gorącej, ale nie wrzącej wodzie. Zdjąć po chwili skórki z migdałów. Osuszyć je chusteczką higieniczną i zmielić w młynku na mąkę. Zmieszać z bananem, dodać cytrynę.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat