Bakaliowe nadzienie do naleśników

Bakaliowe nadzienie do naleśników

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • migdały mielone

    2 łyżki
  • cukier puder

    2 łyżki
  • rum

    2 łyżki
  • mleko

    2 łyżki
  • orzechy włoskie

    2 mielone
  • rodzynki

    2 (posiekane)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dokłądnie mieszamy (ucieramy). Farszem smarujemy naleśniki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tonia

05.11.2011 15:55
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat