Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
czekolada gorzka
200 g. -
masło
150 g. -
jaja
2 szt. -
śmietana 30%
5 łyżek -
masło orzechowe
2 łyżki -
cukier brązowy
1/2 szkl. -
sól
1 szczypta -
mąka tortowa
1/2 szkl. -
kawa rozpuszczalna
1 łyżeczka -
woda ciepła
3 łyżki
Sposób przygotowania
Kroki postępowania




Kawę rozpuścić w ciepłej wodzie a następnie nasączyć nią wyciągnięte z foremek babeczki.
Uwaga! Formy ceramiczne są bardzo gorące.![]()
Komentarze (12)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (2)