Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki śmietanowe z czarną porzeczką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

babeczki kruche 1 opakowanie
dżem z czarnej porzeczki
śmietana 30% 1 szt
porzeczki czerwone

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki śmietanowe z czarną porzeczką

Użyłam kupionych gotowych babeczek kruchych . Na dno położyłam po łyżeczce dżemu z czarnych porzeczek . Następnie ubiłam śmietanę 30 procentową ,nie dodałam cukru ,ponieważ dżem był bardzo słodki . Na dżem położyłam po łyżce bitej śmietany . Ozdobiłam czarna porzeczką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta25 05.09.2012 17:07
wyglądają ślicznie
cukiereczek 27.08.2012 11:45
super
cukiereczek 27.08.2012 11:45
super
agaK. 27.07.2012 13:24
świtne:)
Mr. & Mrs. Sandman 27.07.2012 11:11
Genialnie wyglądają te guziczki :)
iwa643 27.07.2012 08:17
polecam na deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak