Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Andrutowy torcik

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 25 dag
mleko 1 szklanka
mleko w proszku 1 1/2 szklanki
cukier 1/2 szklanki
herbatniki 3 paczki
orzechy włoskie 1 szklanka/posiekane
cukier waniliowy 1 szt
andrut 2 płaty

Przepis i sposób przygotowania na: Andrutowy torcik

Wykonanie:
Margarynę zagotować z mlekiem i cukrami. Dodać mleko w proszku, połamane herbatniki i orzechy. Wymieszać energicznie dokładnie masę. Lekko przestudzoną masą przełożyć płyty andruta i schłodzić w lodówce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 17.10.2015 11:27
Lubię takie słodkości :-)
Motorek 17.10.2015 08:53
pyszny torcik
bietka 17.10.2015 07:42
Smaczny ten torcik :)
Wafelek2601 16.10.2015 22:57
Bardzo smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak