Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Andrut z jabłkiem w panierce

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

andrut 1 szt
jabłka prażone
jajko
cukier waniliowy
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej arachidowy do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Andrut z jabłkiem w panierce

Andruta smarujemy masą jabłkową,zwijamy w roladę. Tniemy na kawałki ok 3 cm. Jajko mieszamy z cukrem wanilinowym,obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na oleju arachidowym. Osączamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 01.02.2015 16:34
Interesujące i warte wypróbowania.
eliza135 01.02.2015 15:54
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak