Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
bób
1/2 kg -
fasolka szaragowa
garść zielonej -
sałata lodowa
1 mała główka -
cebula
1 sztuka -
rosół drobiowy
1 litr -
masło
3 łyżki -
serek topiony
10 dag -
śmietanka kremowa
2 łyżki -
tabasco
kilka kropel-zielonego -
sól gruboziarnista
do smaku -
Pieprz czarny mielony Prymat
do smaku -
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Aksamitna zupa z bobu sałaty i fasolki szparagowej
Kroki postępowania



Komentarze (14)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (4)