Przepis i sposób przygotowania na: Krem ziemniaczany ze świeżymi grzybami
Kroki postępowania
Oczyszczone grzyby pokroić i smażyć na maśle, podlać 1 chochelką wywaru, posypać solą i pieprzem.
ziemniaki |
3 szt
|
marchew |
2 szt
|
pietruszka |
1 szt
|
cebula |
1 szt
|
masło |
2 łyżki
|
bulion drobiowy |
500 ml
|
śmietana 18 proc |
1 łyżka
|
grzyby leśne |
4 szt
|
sól |
|
pieprz |
|
natka pietruszki |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: