Składniki:
pierś z kurczaka | 60 dag |
seler naciowy | 1 łodyga |
olej | 3 łyżki |
wino czerwone | 1 szkl |
pieprz | 3 ziarna |
laska cynamonu | |
winogrona czerwone | 25 dag |
Imbir mielony Prymat | |
miód | 1 łyżka |
koper włoski | |
sól |
pierś z kurczaka | 60 dag |
seler naciowy | 1 łodyga |
olej | 3 łyżki |
wino czerwone | 1 szkl |
pieprz | 3 ziarna |
laska cynamonu | |
winogrona czerwone | 25 dag |
Imbir mielony Prymat | |
miód | 1 łyżka |
koper włoski | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: