Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jak zrobić pieczoną golonkę wieprzową z dipem musztardowym?

Jak upiec golonkę wieprzową, żeby mięso było delikatne a skórka chrupiąca? Obejrzyj poradę!

Delikatne, z łatwością odchodzące od kości mięso i chrupiąca skórka - taka powinna być odpowiednio przyrządzona golonka wieprzowa. Kluczem jest odpowiednie doprawienie mięsa, które podkreśli smak wieprzowiny oraz dość długi czas pieczenia. Doskonałym dodatkiem będzie dip musztardowy na bazie musztardy miodowej oraz kwaśnej śmietany.

Zobacz składniki i przepis na pyszną golonkę wieprzową!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak