Sekrety Kuchni Polskiej, Bigos z suszonymi śliwkami, odc. 10

06.11.2018
Sekrety Kuchni Polskiej, Bigos z suszonymi śliwkami, odc. 10

Każdy dom ma własny przepis na bigos. Co decyduje o smaku domowego bigosu?

Jednak o jego smaku decyduje jakość kapusty kiszonej, mięsa, kiełbasy i suszonych grzybów leśnych. Ważne jest także długie, powolne gotowanie i odczekanie aż wszystkie smaki się przegryzą. Przepis na domowy bigos znajdziecie pod linkiem.

Udostepnij:

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Linka2107

07.11.2018 20:35
Pyszny bigos, też taki robię i polecam :)

Bożena Matuszczyk

06.11.2018 16:31
Właśnie jestem w tracie gotowania bigosu i dobre rady mile widziane.;) Wiem i to się sprawdza ,że bigos czym starszy tym lepszy.

bietka

06.11.2018 20:21
To prawda bigos im starszy tym lepszy :)

Polecane przepisy

prymat