Doradca Smaku IX. Zapiekane jajka z soczewicą i pomidorami, odc. 6

11.09.2018

Pożywne, ciepłe śniadanie będzie idealnym początkiem jesiennego dnia. Jajka, soczewica i pomidory doprawione świeżą kolendrą, pikantnym aromatycznym kminem rzymskim i kolorowym pieprzem to ciekawa odmiana dla tradycyjnych potraw śniadaniowych.

Chef Robert Sowa zachęca nas dzisiaj do poszukiwania inspiracji podczas podróżowania. Zapiekane jajka z soczewicą i pomidorami, idealne danie na weekendowy poranek z bliskim. Polecamy wypróbować, a gwarantuję, że zakochacie się w tym przepisie. Zajrzyj po przepis tutaj.

 

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bożena Matuszczyk 11.09.2018 23:40
Rewelacyjne śniadanko. Pyszne i kuszące;)

Polecane przepisy

prymat