Doradca Smaku IX: Wegetariańska potrawka z czerwoną fasolą, odc. 20

04.10.2018

Potrawka z fasoli czerwonej, cukinii, pieczarek, papryki z dodatkiem oliwek – to proste w przygotowaniu i sycące danie wegetariańskie. Spróbujecie?

Pachnąca potrawka z warzyw i grzybów to propozycja dania wegetariańskiego, które zostało doprawione bardzo ostrym pieprzem cayenne, który idealnie pasuje do dań z dodatkiem fasoli. Chef Robert Sowa podaje potrawkę z dodatkiem aksamitnego sera burrata, pistacji i świeżych liści bazylii. Pyszności! Przepis na potrawkę jest w tym linku.

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bożena Matuszczyk 08.10.2018 10:06
Potrawka wygląda bardzo kusząco i na pewno tak samo smakuje.;)

Polecane przepisy

prymat