Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zawijańce z fasolką.

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szaragowa obgotowana
25 dag
schab bez kości
8 kotletów
musztarda
1 łyzka
Sklep Prymat
mąka
1 łyzka
oliwa
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zawijańce z fasolką.

Kotlety cienko rozbić, posolić i popieprzyć, posmarować musztardą. Na kotletach ułozyć porcję fasolki, zrolować i oprószć mąką. Smażyć na rozgrzanym oleju. Podawać polane sosem, np. pieczarkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak